Запомни | Име:  Парола:  

Bulgarian English Russian
Покажи всички теми с нови мнения
Покажи днешните теми
 Връзки

Exchange.bg
Всички клубове
  Общество
     Политика
Прати поща до твой приятел за тази тема 

Отиди на:
САЩ - световен агресор

Стр.   от 2    Мнения - 24 Скрий анонимните   Добави мнение по темата  Предишна тема Следваща тема

Автор Мнение
cartman
(Новак)
от: France

Общо мнения: 15
Създадено: 25.3.2008 г. 22:27:44   Поща   Редактирай
Здравейте скъпи българи.
Създавам тази тема в знак на огромното си възмущение относно вмешателството на тази страна-колонизаторка на международната сцена. Повод за създаването на темата са и множеството примери за нарушаване на международни спогодби, включително и Хартата на ООН, като най-пресният пример е поддръжката и помощта оказана на косовските сепаратисти. И нека после нашите родни политици ме убеждават, че няма оказван натиск относно вземането на държавна позиция. Личното ми мнение е, че България направи огромна грешка, чиито последици ще понесем всички ние в най-скоро време. Въпреки всички проучвания, че при евентуален референдум българският народ няма да признае Косово като независима държава, нашите управници взеха това пагубно за родината решение. Сега ме карат да се срамувам от факта, че съм българин.
И въпреки това, ще завърша с посланието, че винаги, за всяко едно нещо има възмездие.
http://www.vbox7.com/play:76a22e95

Боже, пази България!

Работническо Дело2

[Анонимен]

Не се коси оти че ти мине!

Създадено: 26.3.2008 г. 07:21:01   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Анонимен3

[Анонимен]

Cartman, и аз така мисля катом Работническо дело: на тебе ще ти мине депресивноста и ще видиш нещата в по друга светлина. Изчакай само. USA са все пак по добри от Русия и Китай.

Създадено: 26.3.2008 г. 07:36:51   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Отечествен Уронт4

[Анонимен]

Боже, Царя пази!
Вие, червените диарии всичко изопачавате. Срамувал се, че бил българин?
Ти НИКОГА не си бил и не можеш да бъдеш такъв. - Панятна!?

Създадено: 26.3.2008 г. 07:41:50   Редактирай мнението   Изтрий мнението

OCEM 6E3 gecem5

[Анонимен]

бозее боскей тфа цар ли е кфи царе сме имале бозеее

Създадено: 26.3.2008 г. 08:12:10   Редактирай мнението   Изтрий мнението

cartman
[Новак]
от France

Отечествен Уронт : Не знам кое те кара да си мислиш, че съм червен, но просто ще ти кажа, че жестоко се лъжеш. Но както и да е, няма да обсъждам политическите си пристрастия. Просто си мисля, че дивия и краен капитализъм в САЩ не се отразява добре на България и дори най-либералната капиталистическа държава трябва да има поне елементарна социална политика спрямо населението си, а не да упражнява геноцид спрямо него.
" Човек без характер е като лице без физиономия "
Ш.Дюкло

Създадено: 26.3.2008 г. 13:00:31   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Анонимен7

[Анонимен]

шо го мъчете човеко бе, он си е безпартиен кАмунист и колкото си обича русняците, толкоз мрази УСА. иначе не е червен, хич биля... само дето мрази мириканците от сърце... а бе ша са опраим ама след 2-3 поколения, да измрат и безпартийните камуниги, досущ като в библейската притча още 40 годин или може би съм един наивен оптимист а?

Създадено: 26.3.2008 г. 21:16:02   Редактирай мнението   Изтрий мнението

cartman
[Новак]
от France

Ами не, по-скоро си мисля че си уверен песимист, но това си е твое право. А за да се оправи положението в България трябва да се преодолее типичната за нас робска психика която си е залегнала в манталитета ни от векове. Въпреки всичко вярвам, че има будни хора в нашата родина, но за съжаление те са крайно маргинализирани и недопускани в политическата върхушка.
Ш.Дюкло

Създадено: 26.3.2008 г. 21:33:29   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

D-r Zvezdnikov
[Златен]
от USA

Общо мнения: 6289
cartman, в тебе има хляб -- може един ден да разбереш кой си и какво всъщност искаш? Струва ми се, че много си новичок още. Ама дерзай!

Създадено: 27.3.2008 г. 08:34:48   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

D-r Zvezdnikov
[Златен]
от USA

Четеш ли, че само от Плевен са откраднати законно 290 милиона лева от бившата Пощенска банка по времето на Виденов, с главното участие на Румен Петков, сегашния министер на вътрешните работи (на полицията). Според теб американците ли са одобрили и извършили тази работа, като част от парите (случайно) са влезли в касата на [b]БСП [/b]!? >> Това един от хилядите случаи на новия (според теб) капитализъм. И за всичко това, разбира се, са виновни американците? ~~ Като всъщност не си комунист -- те май и още 7- 8 милиона като тебе не са??

Създадено: 27.3.2008 г. 08:59:24   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

cartman
[Новак]
от France

Виж какво, мисля че е несериозно да прехвърляме изцяло вината на американците - те, че ни движат като марионетка си е вярно, че искат да сме им един вид колония и послушник на Балканите и това е вярно, но защо е всичко това?
- Защото по-големи продажници в управлението ни досега никога не е имало. И аз продължавам да съм на мнението, че Тройната коалиция ( оглавена от турчин, руснак и испанец) не може да донесе нищо добро на България. Но отново се връщаме в затворения кръг, че българинът трябва да се пробуди от зимния си сън, продължил векове и да направи нещо за едно по-добро бъдеще.

P.S. А относно кражбата и източването на държавни средства мисля, че многото примери досега са доказали, че партията няма особено значение. Това се наблюдава и в световен мащаб, но трябва да има някаква мярка! И накрая мисля, че е удачно да завърша с една фраза на Монтескьо : " Всеки държавник разполагащ с власт е успял да злоупотреби с нея".

A ето и няколко примера от днешната преса, за да аргументирам думите си :
http://www.focus-news.net/?id=n918848
http://www.focus-news.net/?id=f8689
http://www.focus-news.net/?id=n918846
Сами си правете заключенията!

Редактирано от - cartman на 27/3/2008 г/ 11:43:36

Създадено: 27.3.2008 г. 11:30:14   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

D-r Zvezdnikov
[Златен]
от USA

Мойто момче, ти си яко затънал в плявата, едва ли ще можеш да се измъкнеш?

Създадено: 28.3.2008 г. 05:27:43   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

cartman
[Новак]
от France

Ами, да ти кажа честно не знаех, че освен доктор си бил и агроном и специалист в селското стопанство (особено що касае плявата), но такива ви бълва машината на САЩ....
P.S. Но бъди спокоен драги ми Докторе, не си изолиран случай, има и други аналогични на твоя случай. И както винаги подкрепям думите си с пример. Дерзай!
http://www.youtube.com/watch?v=RYmXoydbBU I

Редактирано от - cartman на 28/3/2008 г/ 20:01:20

Създадено: 28.3.2008 г. 19:53:37   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Анонимен14

[Анонимен]

Начи съм прав че 40 години не стигат...

Създадено: 29.3.2008 г. 09:52:00   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Работническо Дело15

[Анонимен]

Въпреки всички проучвания, че при евентуален референдум българският народ няма да признае Косово като независима държава, нашите управници взеха това пагубно за родината решение.

Е какво е толкоз пагубното за родината бе оланколу?
Боли ме кура за сърболяжа, сърбоманчетата и шиптърите.
Кво си се разплакал като вдовица за уйчец?

Създадено: 29.3.2008 г. 13:16:45   Редактирай мнението   Изтрий мнението

cartman
[Новак]
от France

Ами конкретни резултати ще видим всички след май месец, когато има парламентарни избори в Сърбия. Но те уверявам, че евентуално скъсване на каквито и да било отношения с тази все пак немалка териториално страна, ще доведе до доста неприятни последици (най-вече икономически). Представи си колко ще е "приятно" да изминаваш хиляди километри повече, заобикаляйки Сърбия, за да отидеш или да имаш връзка със Западна Европа.
P.S. Хора, научете се да гледате малко по-далече от носа си, така никога няма да се оправят нещата!
Ш.Дюкло

Създадено: 30.3.2008 г. 00:41:57   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Натиснете тук За да затворите темата, само за Администратори и Пазители

Стр.   от 2    Мнения - 24 Скрий анонимните   Добави мнение по темата  Предишна тема Следваща тема

© 1999-2002 СкайКод ООД 55,766 - 30,392,921 - 2,754 Страницата е генерирана за 0,078125 секунди.