Запомни | Име:  Парола:  

Bulgarian English Russian
Покажи всички теми с нови мнения
Покажи днешните теми
 Връзки

Exchange.bg
Всички клубове
  Общество
     Политика
Прати поща до твой приятел за тази тема 

Отиди на:
Граждани, не се спирайте при Поповски.!!!Подминете го!!!

550 Стр.   от 869 552     Мнения - 13032 Скрий анонимните Тази тема е затворена Предишна тема Следваща тема

Автор Мнение
prof.Popovski
[Златен]
от Bulgaria

Общо мнения: 5164
Боса по асфалта
вървя си
Свиркам си и нищо
не търся
Има ли някой да знае какво стана с Росето Кирилова?
Неприлично красива беше на времето.....
Лицето и излъчваше КРАСОТА!
Онази Красота за която ДОСТОЕВСКИЙ казва, че ще спаси света...
Вие сте взели за мутри да говорите....
Много важно, че взривили четворица в един асансиор...

Създадено: 19.1.2004 г. 21:22:08   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Анонимен8253

[Анонимен]

попе, ти си одиш бос изобщо из живото. ама ногу си бос

Създадено: 19.1.2004 г. 21:24:32   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Анонимен8254

[Анонимен]

Натиснете тук
От този адрес можете да си свалите нейни песни или да прочетете текстовете им. Тя изпълнява едни от най-мелодичните и съдържателни естрадни песни и сега.

И е все така красива.
Води предаване по телевизията "На животните с любов", скоро ще честват 9 години.

Създадено: 19.1.2004 г. 21:35:55   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Анонимен8255

[Анонимен]

Май не се отваря. Ето отново-избирате по буквата името.
Има и много други изпълнители и песни.

Натиснете тук

Създадено: 19.1.2004 г. 21:45:21   Редактирай мнението   Изтрий мнението

prof.Popovski
[Златен]
от Bulgaria

Да сега си спомням, че Росето винаги се показваше
на екрана с малки сладки бели пуделчета или както там ги наричат
Аз не разбирам нито от кучета нито от котки.
А това, че все още е красива никак не ме учудва.
Радвам и се! Прекрасна е!
Нива по-прекрасна от циничните гърдести мутреси дето изгряха с "демокрацията"
Като например...Четвъртата в Света????
Може ли една нормална жена , жена с достойнство да легне с...Маргина?????
Вие виждали ли сте го от близо какъв урод е?
Аз му проектирах едно крайпътно заведение до Стара загора и съм говорил с него
лично...Още навремето 12 бодигардера го пазеха....
-Инджинерче-викаше ми Маргина
-Заведението да стане до месец, чуваш ли? А ние с тебе ще се напием и ще пеем Радка-Пиратка ....ногу беше модерна тогава пущината
Аз обаче се изнесох навреме......на крилата на Бритиш Еъруейз......
А самият Маргин е олицетворение на Простотията и Нравствената Уродливост...
И такива уродчета ПАРТИЯТА издигаше на ръководни места.....
Сега ги трепе....

Създадено: 19.1.2004 г. 22:43:47   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Анонимен8257

[Анонимен]

Точно така, Поповски. Росето Кирилова е нашата българска Брижит Бардо.
Щото в нормалните държави Бриджитките имат бюст, а в България бюст има само Партията - кърмилница.
Затова ги излъчват такива Бриджитки.
Жив и здрав и все с такова здраво партийно естетическо чувство!
Рот Фронт!

Създадено: 19.1.2004 г. 22:53:45   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Анонимен8258

[Анонимен]

Стоил Славов - човекът без прякор в СИК
СТОЯН СИРАКОВ
Ако има някой от босовете на бившата групировка СИК, чието име да е споменавано най-малко ­ това е 45-годишният Стоил Георгиев Славов. Той дори си няма и прякор. Макар че той стои плътно сред създателите на структурата и фирмените є превъплъщения през десетина години.
Славов е започнал кариерата си в бившето Управление за безопасност и охрана (Пето управление на ДС). Баща му Георги Славов бе персонален шофьор и охрана на несменяемия шеф на съветниците на Тодор Живков ­ проф. Нико Яхиел.
Стоил Славов е сред хората, тръгнали от някогашната групировка "Аякс" на бул. "Симеоновско шосе", за да достигне водещо място в управите на "Интегруп енд партнърс" и "Интерпетролеум енд партнърс". Във всички фирмени документи името му стои до Красимир Маринов ­ Големия Маргин, Румен Николов­ Пашата, Дмитрий Минев-Руснака и Младен Михалев-Маджо. Говори се, че именно Славов е мозъкът на схемите за търговията с петролни продукти, донесли внушителни печалби на групировката в началото на 90-те години. С малки изключения, Стоил Славов успя да се опази от скандалите, избухващи често около шефовете на СИК. Макар че никой не отричаше авторитета му сред хората от сенчестите среди. През 1999 г. кражбата на "Мерцедес" Е-класа на съпругата му в кв. "Люлин" стана причина за твърде неприятно напрежение сред силовите групировки. В полицейските среди дори се говореше, че прострелването на 32-годишният Мико Цанов на 12 януари 1999 г. е резултат от този неудачен апашки удар.
В по-ранните си години Стоил Славов беше и единственият шеф от СИК, който беше арестуван в Шумен и прекара денонощие в килията по обвинение в побой. През 1997 г. той с още трима души жестоко преби шуменския бизнесмен Петър Петров-Ретрото. Според неофициалната версия причина за побоя в механа "Осмарска изба" в града е опит на Славов да прибере доходния бизнес с прасета на Ретрото. На другия ден обаче насиненият Петров сам се отказа от твърденията си и оттегли обвинението срещу Славов. Пак тогава се говореше, че шуменски следовател лично е донесъл на Стоил Славов обвинителното заключение, за да се запознае с него в София. Магистратът дори с командировачните си пренощувал в хотел "Хранков".
За близо 14 години по върховете на СИК Стоил Славов има участие в 18 фирми, като две са негови 100 процента. С Маргина, Пашата, Руснака, Венци Стефанов, Маджо и Милчо Бонев ­ бай Миле са в съвета на директорите на "Интергруп". През 1999 г. обаче те отстъпват местата си на по-малко известни личности. Сред фирмите с участие на Славов са "Карго контрол консултантс" ООД и "Корабна агенция интершип"ООД. Дружествата са регистрирани в Бургас и според запознати, точно те са главните звена в търговията с петролни продукти. С небезизвестния Валтер Папазки Стоил Славов е съдружник в "Империал груп" ООД. Славов е 100 процента собственик единствено в "СС Контакт" ЕООД и "Сова Стоил Славов" ЕТ. Предметът на дейностите на дружествата е от автосервизи, през търговия до туризъм и ресторантьорство. През 2003 г. Стоил Славов регистрира със съдружници в Стара Загора и фирма "Интергаз" ­ дъщерно дружество на "Интерпетролеум". Предметът на дейност е бутилиране и търговия с газ.
Синът на Славов също успя да го замеси в скандал. Това стана през лятото на 2002 г. в курорта Слънчев бряг. Там младежът с двама приятели преби жестоко 25-годишният Мирослав Димитров от Пловдив. Този случай също беше потулен. Славов не се появяваше по светски събития, дискотеки и кръчми. За последно за него се чу, че е разпитван около убийството на Филип Найденов-Фатик през лятото на миналата година. Предното лято успя да осъди концесионера на плажа в Бургас ЕТ "Химойл-Пейчо Димов" да му плати 42 600 лв. за доставени горива.

Създадено: 19.1.2004 г. 23:41:08   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Анонимен8259

[Анонимен]

Ето едно от котенцата на Росето Кирилова

Създадено: 19.1.2004 г. 23:57:00   Редактирай мнението   Изтрий мнението

prof.Popovski
[Златен]
от Bulgaria

В горната снимка има скрит подтекст
Един вид Поповски не е никой но се мисли за лъв!
Така схващам снимката аз...
Ще я оставя защото аз наистина не съм никой....
Вие защо решихте, че се мисля за лъв....?
Напротив, не съм Лъв.
Аз съм една къртица която рови и се стреми да излезе на Светло....
Защото макар и живял в Тъмнина съм чувал за....СВЕТЛИНАТА...
А стремежът към Светлина не бива да бъде осъждан......
Разбрахте ли ме господа плебеи и расови Лъвове....?

Създадено: 20.1.2004 г. 00:04:26   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Анонимен8261

[Анонимен]

Може ли да се обръщаме към Вас тогава с "Г-н Фотон"?! Във всички значения на тази дума?!
(Да не се бърка с Гюрбет Гюро)

Създадено: 20.1.2004 г. 00:09:13   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Анонимен8262

[Анонимен]

може разбира се, обаче попето предпочита обръщението "куре сплескан"

Създадено: 20.1.2004 г. 00:12:59   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Анонимен8263

[Анонимен]

Като не ви харесва котенцето - тогава ви посвещавам този Тигър
"...Tiger, Tiger, burning bright..." и т.н.
Като любител на литературата сещате ли се откъде е това?!

Създадено: 20.1.2004 г. 00:27:54   Редактирай мнението   Изтрий мнението

*Мони*
[Златен]
от Germany

Общо мнения: 746
[
.

Създадено: 20.1.2004 г. 00:35:44   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

prof.Popovski
[Златен]
от Bulgaria

С г-н Фотон няма нужда да се обръщате към мен
Защото аз не съм нито лампа нито пророк
дето носи светлина....
Аз съм просто човек....който иска да си спаси душата.
Грешен човек....

Създадено: 20.1.2004 г. 01:11:26   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

prof.Popovski
[Златен]
от Bulgaria

Тайгър тайгър
е едно стихотворение от Джон Кийтс
върху което съм писал Есе в Първа Английска
преди години
Така , че ми е добре известно стихотворението.
Дори го знам на изуст...
години по-късно, малко преди Апокалипсиса
чух една чалга в Бългерия-Тигре Тигре
Тигре, Тигре...
имаш ли пари
готени жени
нямаш ли пари
стари бабички
Но това е друг случай......
Но и тигър не приемам да ме наричате...
Не съм толкова суетен....колкото изглеждам.

Създадено: 20.1.2004 г. 01:17:05   Поща до автора   Редактирай мнението   Изтрий мнението

Натиснете тук За да затворите темата, само за Администратори и Пазители

550 Стр.   от 869 552     Мнения - 13032 Скрий анонимните Тази тема е затворена Предишна тема Следваща тема

© 1999-2002 СкайКод ООД 55,766 - 30,708,347 - 1,634 Страницата е генерирана за 0,09375 секунди.